Gå til hovedinnholdGå til søk

Hi travel inspiration!

Hi North, zipline og via ferrata

Hi moments!

Har du noen sommerminner som virkelig har festet seg? Minner du humrer av, smiler til eller forteller om, igjen og igjen? Det er DEN følelsen vi elsker å dele med folk som besøker Helgeland. Vi kaller den Hi moments og garanterer den til alle som blir med oss på tur.

I nord kan du nyte midnattsol fra en fjelltopp, eller bli med på rafting ned heftige stryk. Du kan smake ville søte multer fra uberørt natur eller spise på de mest fantastiske restauranter. Hvordan vil du tilbringe sommeren? Vi kjenner Helgeland og hjelper deg med å sette sammen et program!

Heftige opplevelser gir deilige minner!

Kystferien på Helgeland

Regionen vår er kjent for sin spektakulære kyst, med bratte fjell og tusenvis av øyer. Kystferien byr på en rekke herlige lokasjoner på Helgeland med engasjerende opplevelser for alle.

Utforsk Sandnessjøen, Lovund, Vega eller Brønnøysund som base. Her har dere gode utgangspunkt for å finne overnatting som passer deres ønsker og opplevelser dere vil huske! La oss designe programmet i samråd med dere, slik at reisen blir effektiv, rimelig og spektakulær.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hi North Crossing the arctic circle

Adrenalin og morro i Mosjøen

Mosjøen er lett tilgjengelig med tog, fly eller buss – og byr på en rekke morsomme opplevelser. Utforsk Sjøgata, Helgelandstrappa, den vakre fjorden og lakseelva Vefsna. Bo på nydelige Fru Haugans Hotell eller herlige Topcamp og opplev kultur- og aktivitetsbyen med morsomme opplevelser for gjengen. Hi North tar dere med på klatretur i Mosjøen Via Ferrata, et luftig svev i Mosjøen Zipline, Grottevandring eller Rafting!

Hi Helgelandstrappa

I Mosjøen kan man gå en av Norges topp 5 fineste trapper - Helgelandstrappa. Hele 3000 trinn er allerede bygget, og da er den enda ikke helt nådd toppen av Øyfjellet på 818 moh. Vel nede i Mosjøen kan du velfortjent nyte en forfriskning i vakre og historiske omgivelser i Sjøgata.

Hi kinderegg

Få et kinderegg av en opplevelse ved å gå deler av Helgelandstrappa, klatre via ferrataen og avslutt herligheten med å suse nedover den 700 meter ziplinen til Mosjøen sentrum! En trygg, men heftig opplevelse som virkelig lokker frem både magesug og supersmil.

Hi there! Hva har du lyst å oppleve?

Tilbakestill filter

Hi respect!

Denne aktiviteten/pakken er markert med vårt bærekraftssymbol da vi tar bevisste valg for å redusere utslipp og minimere påvirkning på miljø og natur. Vi jobber aktivt med alle dimensjonene av bærekraft, les mer om dette her.

Hi North Crossing the arctic circle

Crossing the arctic circle

Lengre turer og ekspedisjoner