Gå til hovedinnhold Gå til søk

Hi travel inspiration!

Hi North, zipline og via ferrata

Hi moments!

Har du noen sommerminner som virkelig har festet seg? Minner du humrer av, smiler til eller forteller om, igjen og igjen? Det er DEN følelsen vi elsker å dele med folk som besøker Helgeland. Vi kaller den Hi moments og garanterer den til alle som blir med oss på tur.

I nord kan du nyte midnattsol fra en fjelltopp, eller bli med på rafting ned heftige stryk. Du kan smake ville søte multer fra uberørt natur eller spise på de mest fantastiske restauranter. Hvordan vil du tilbringe sommeren? Vi kjenner Helgeland og hjelper deg med å sette sammen et program!

Heftige opplevelser gir deilige minner!

Hi Helgelandstrappa

I Mosjøen kan man gå en av Norges topp 5 fineste trapper - Helgelandstrappa. Hele 3000 trinn er allerede bygget, og da er den enda ikke helt nådd toppen av Øyfjellet på 818 moh. Vel nede i Mosjøen kan du velfortjent nyte en forfriskning i vakre og historiske omgivelser i Sjøgata.

Hi kinderegg

Få et kinderegg av en opplevelse ved å gå deler av Helgelandstrappa, klatre via ferrataen og avslutt herligheten med å suse nedover den 700 meter ziplinen til Mosjøen sentrum! En trygg, men heftig opplevelse som virkelig lokker frem både magesug og supersmil.

Hi there! Hva har du lyst å oppleve?

Tilbakestill filter

Hi respect!

Denne aktiviteten/pakken er markert med vårt bærekraftssymbol da vi tar bevisste valg for å redusere utslipp og minimere påvirkning på miljø og natur. Vi jobber aktivt med alle dimensjonene av bærekraft, les mer om dette her.

Hi North Crossing the arctic circle

Crossing the arctic circle

Lengre turer og ekspedisjoner