Gå til hovedinnholdGå til søk

Rundturer og pakkereiser

Vi setter gjerne sammen din drømmereise!

The Trail Way

Opplev en helt unik pakkereise for togentusiaster som deg! Start reisen i Trondheim og velg blant 6 unike konsepter langs den majestetiske Nordlandsbanen på Helgeland. Skap din drømmeferie ved å kombinere de stoppene du ønsker å oppleve – en reise fylt med minneverdige øyeblikk, herlige overnattingssteder og delikat mat venter deg!

Rabothytta – ved Nord Norges tak!

En grønn og uforglemmelig tur. Reis med toget, plukk opp leiebilen, fyll på med lokalkunnskap, kultur og lokalmat, og nyt en fjelltur til Rabothytta i Okstindan.

På 1200 moh ligger, tett ved Okstindbreen ligger hytta som er kåret til en av Norges mest spektakulære DNT hytte. Turen hit passer spesielt for deg som er glad i spennende natur- og kulturopplevelser. Vi har «pakket» det hele for deg slik at opplevelsen skal bli størst mulig!

Lad Opp

LAD OPP – Rundreise med bil

Vi har laget en egen bilpakke for dere som ønsker å kjøre og på egen hånd oppleve det vakre Helgeland – både kyst og innland. Vi har gjort det enkelt for dere, vi har planlagt ruten, bestilt overnatting og lagt inn forslag til opplevelser underveis.  Reis enkelt – reis grønt! Da velger du selvsagt elbil!

Kontakt oss for et godt reiseforslag!

Julebyen Mosjøen

Når historiske Sjøgata pyntes til jul og bodene fyller julemarkedet på torget får du opplevelsen av god gammeldags jul! Med mange arrangementer, konserter og julepyntede gater ønsker vi deg hjertelig velkommen til en stemningsfull førjulstid i Julebyen Mosjøen.

Hi Traveler!

I tiden fremover vil det dukke opp enda flere pakker og rundreiser nedover siden her som du kan bestille online. Følg med! I mellomtiden er du velkommen til å ta kontakt for en skreddersydd pakkereise.

Kontakt

Hi trygghet

Vi har fullt fokus på trygghet og sikkerhet på alle våre turer og opplevelser. Er dere på gruppetur tilpasser vi aktiviteter til ulike nivåer, og våre guider er dyktige på å veilede underveis.

Emilie Solbakken
DNT Hemnes / Visit Helgeland
Lad Opp
Lad Opp
Emma Marshall