Gå til hovedinnhold Gå til søk

Rundturer og pakkereiser

Vi setter gjerne sammen din drømmereise!

Rabothytta – ved Nord Norges tak!

En grønn og uforglemmelig tur. Reis med toget, plukk opp leiebilen, fyll på med lokalkunnskap, kultur og lokalmat, og nyt en fjelltur til Rabothytta i Okstindan.

På 1200 moh ligger, tett ved Okstindbreen ligger hytta som er kåret til en av Norges mest spektakulære DNT hytte. Turen hit passer spesielt for deg som er glad i spennende natur- og kulturopplevelser. Vi har «pakket» det hele for deg slik at opplevelsen skal bli størst mulig!

Hi Crossing the Arctic Circle

Vår nye, spennende og unike rundtur «Crossing the Arctic Circle» kommer snart. Bli med oss på en magisk tur rundt polarsirkelen. Langs en av verdens mest fantastiske kystlinjer, H elgelandskysten, og over vakre Satlfjellet. Ikke bli overrasket om du på vinteren ser nordlyset danse over himmelen og midnattsolen holder deg våken hele sommernatten.

LAD OPP deg selv – Rundreise med bil

Vi har laget en egen bilpakke for dere som ønsker å kjøre og på egen hånd oppleve det vakre Helgeland – både kyst og innland. Vi har gjort det enkelt for dere, vi har planlagt ruten, bestilt overnatting og lagt inn forslag til opplevelser underveis.  Reis enkelt – reis grønt! Da velger du selvsagt elbil!

Kontakt oss for et godt reiseforslag!

Julebyen Mosjøen

Når historiske Sjøgata pyntes til jul og bodene fyller julemarkedet på torget får du opplevelsen av god gammeldags jul! Med mange arrangementer, konserter og julepyntede gater ønsker vi deg hjertelig velkommen til en stemningsfull førjulstid i Julebyen Mosjøen.

Hi Traveler!

I tiden fremover vil det dukke opp enda flere pakker og rundreiser nedover siden her som du kan bestille online. Følg med! I mellomtiden er du velkommen til å ta kontakt for en skreddersydd pakkereise.

Kontakt

Hi trygghet

Vi har full fokus på trygghet og sikkerhet på alle våre turer og opplevelser. Er dere på gruppetur tilpasser vi aktiviteter til ulike nivåer, og våre guider er dyktige på å veilede underveis.