Gå til hovedinnhold Gå til søk

Rundturer og pakkereiser

Vi setter gjerne sammen din drømmereise, ta kontakt på: post@hinorth.no

Crossing the Arctic Circle

Vi har lansert en helt unik rundtur som tar dere med på en spektakulær runde rundt Polarsirkelen til lands og til vanns.

6-dagersturen går med hurtigbåt, buss og tog, og du kan velge å legge til aktiviteter i tillegg til de vi har håndplukket for deg.

hundekjøring på Svalbard med Hi North!

Svalbard – et arktisk vintereventyr

Bli med på et ekte arktisk eventyr til eksotiske Svalbard! Lille Longyearbyen er et fargerikt og spennende samfunn hvor du har den arktiske villmarken og storslåtte naturopplevelser på dørstokken. Vi skal oppleve mye på kort tid, blant annet kjøre hundespann, besøke en nedlagt gruve og kose oss på villmarksaften i Camp Barentz.

Julebyen Mosjøen

Når historiske Sjøgata pyntes til jul og bodene fyller julemarkedet på torget får du opplevelsen av god gammeldags jul! Med mange arrangementer, konserter og julepyntede gater ønsker vi deg hjertelig velkommen til en stemningsfull førjulstid i Julebyen Mosjøen.

Hi Traveler!

I tiden fremover vil det dukke opp enda flere pakker og rundreiser nedover siden her som du kan bestille online. Følg med! I mellomtiden er du velkommen til å ta kontakt for en skreddersydd pakkereise.

Kontakt

Hi trygghet

Vi har full fokus på trygghet og sikkerhet på alle våre turer og opplevelser. Er dere på gruppetur tilpasser vi aktiviteter til ulike nivåer, og våre guider er dyktige på å veilede underveis.