Gå til hovedinnhold Gå til søk

Rundturer og pakkereiser

Vi setter gjerne sammen din drømmereise!

The Trail Way

Opplev en komplett pakkereise langs den majestetiske Nordlandsbanen! Start reisen i Trondheim og velg blant 6 unike konsepter på Helgeland – eller kom direkte til destinasjonen med egen transport. Skap din drømmeferie ved å kombinere de stoppene du ønsker å oppleve – en reise fylt med minneverdige øyeblikk, sjarmerende overnattingssteder, kultur- og naturopplevelser og mat inspirert av landsdelen.

Lettsekktur fra Børgefjell til Okstindmassivet

Denne lettsekkturen fra Børgefjell til Okstindmassivet byr på en perfekt kombinasjon av natur, kultur og komfort, hvor alt er tilrettelagt for at dere kan nyte den vakre nordlandsnaturen uten å bekymre dere for bagasje og mat. Bli med på denne eventyrlige reisen og skap minner for livet!

Lad Opp

LAD OPP – Rundreise med bil

Vi har laget en egen bilpakke for dere som ønsker å kjøre og på egen hånd oppleve det vakre Helgeland – både kyst og innland. Vi har gjort det enkelt for dere, vi har planlagt ruten, bestilt overnatting og lagt inn forslag til opplevelser underveis.  Reis enkelt – reis grønt! Da velger du selvsagt elbil!

Kontakt oss for et godt reiseforslag!

Julebyen Mosjøen

Når historiske Sjøgata pyntes til jul og bodene fyller julemarkedet på torget får du opplevelsen av god gammeldags jul! Med mange arrangementer, konserter og julepyntede gater ønsker vi deg hjertelig velkommen til en stemningsfull førjulstid i Julebyen Mosjøen.

Hi Traveler!

I tiden fremover vil det dukke opp enda flere pakker og rundreiser nedover siden her som du kan bestille online. Følg med! I mellomtiden er du velkommen til å ta kontakt for en skreddersydd pakkereise.

Kontakt

Hi trygghet

Vi har fullt fokus på trygghet og sikkerhet på alle våre turer og opplevelser. Er dere på gruppetur tilpasser vi aktiviteter til ulike nivåer, og våre guider er dyktige på å veilede underveis.

Emilie Solbakken
DNT Hemnes / Visit Helgeland
Lad Opp
Lad Opp
Emma Marshall