Gå til hovedinnholdGå til søk

The Trail Way

by the Arctic Circle

Skreddersy din egen drømmereise langs Nordlandsbanen i sommer

Opplev en helt unik pakkereise for togentusiaster som deg! Start reisen i Trondheim og velg blant 6 unike konsepter langs den majestetiske Nordlandsbanen. Skap din drømmeferie ved å kombinere de stoppene du ønsker å oppleve – en reise fylt med minneverdige øyeblikk, herlige overnattingssteder og delikat mat venter deg!

The River Way – Trofors

Velkommen til Trofors, midt i elve-riket med The River Way! Opplev adrenalin, lokal historie og kunsten bak laksefiske i den livnærende elven, Vefsna. Pakken inkluderer to overnattinger hos sjarmerende Utpå Neset.

The Stair Way – Mosjøen

The Stair Way inviterer deg til å utforske hjertet av Norge, en by kjent for sin rike kultur, historie og kulinariske opplevelser. Fordyp deg i den historiske Sjøgata, erobre Helgelandstrappa med muligheter for Ziplining, og nyt en minneverdig natt på Nord-Norges eldste hotell!

The Mountain Way – Rabothytta, Bjerka

En grønn og uforglemmelig tur til Norges råeste turisthytte! Plukk opp leiebilen, fyll på med lokalkunnskap, kultur og lokalmat, og nyt en fantastisk fjelltur i vakre Okstindan natur- og kulturpark.

The Sami Way – Mo i Rana

Opplev Samisk og Nordnorsk kulturhistorie og tradisjoner på Storli Gård med Aernie. Bo i moderne teltgammer ved elven, nyt høy standard, og dykk inn i historien, kulturen, og levemåten til våre forfedre. Lær bakekunsten bak det samiske brødet «laejpie» og få et innblikk i deres liv i harmoni med naturen!

The Power Way – Mo i Rana

Velkommen til Mo i Rana og The Power Way! Opplev Norges lille industrihovedstad, som stadig blir grønnere og mer bærekraftig i harmoni med naturen. Dette framtidsrettede samfunnet gir deg et engasjerende innblikk i industri og teknologi gjennom omvisninger på Vitensenter Nordland, Helgeland Museum og Mo Industripark, samt jernbanehistorie med et herlig opphold på Sure Hotel Ole Tobias, oppkalt etter Nordlandsbanens far.

The Geopoetic Way – Lønsdal

Opplev verden gjennom poesien i hver blomst og plante på The Geopoetic Way. Lønsdal inviterer deg med på en geopoetisk vandring fylt med mystikk, tragedie, geologi, litteratur og spektakulær natur. Nyt et komfortabelt opphold på det tradisjonelle norske trehotellet, Storjord Hotell – hvor naturen og kulturen møtes for å skape minnerike øyeblikk.

Klar for å booke din drømmereise?

Kristoffer Møllevik / Visit Helgeland
Broadstone / Visit Helgeland
RiverNorth
Aernie / Visit Helgeland
DNT Hemnes / Visit Helgeland