Gå til hovedinnholdGå til søk

Om oss

Vi gir deg Hi moments to remember!

Selskapet ble stiftet i 2015 etter en ide om å dele vår glede av å være på tur i vårt fantastiske rike, Helgeland.

Vi er i dag et destinasjonsselskap som tilbyr mange tjenester – alt fra adrenalinsfylte opplevelser, til pakke- og rund-reiser full av uforglemmelige øyeblikk. Vi skreddersyr arrangementer for små og store grupper, og samarbeider med mange aktører over hele Helgeland. Med vår erfaring og ekspertise kan vi gi dere den ultimate opplevelsen av Helgeland.

Hi North er medeier og driver av Mosjøen Via Ferrata og Zipline, og er en del av reiselivsutviklingen i regionen gjennom vår rolle i utviklingsprosjekter som Nord Gondol og Destinasjon Kjemsås.

Vi har et bankende hjerte for Helgeland, og ønsker å dele dette med deg. Med vår lokalkunnskap, et sterkt ønske om å ivareta samt formidle historie og kultur, kan vi garantere deg en opplevelse som begeistrer. Lar dere oss gjøre jobben med å tilrettelegge ditt eller bedriftens opphold, vil dere være i trygge hender og spare både tid og penger.

Vi håper dere har lyst å oppleve det vakre nord og sammen med oss skape «Hi moments you remember!»

Vi gleder oss!

Hi Morten

Morten Skaland

Daglig leder

Morten Skaland er utdannet økonom fra Handelshøyskolen BI og NTNU handelshøyskolen. Morten har vært daglig leder i et oppstartsselskap fra 2021 til 2023 og har tidligere jobbet som konsulent i Direktoratet for Økonomistyring. Morten er oppvokst på Helgeland og overtok som daglig leder av Hi North i juni 2023.

 

  • Årets reiselivsambassadør Helgeland 2020
  • Gasellebedrift i 2021
  • Gullegget i 2019