Gå til hovedinnhold Gå til søk

Om oss

Møte Hi North-teamet!

Vi gir deg Hi moments to remember!

Selskapet ble stiftet i 2015 etter en ide om om å dele vår glede av å være på tur i vårt fantastiske rike, Helgeland.  Utviklingen av firmaet og nye opplevelser har gått veldig raskt og vi føler nå at vi har vokst ut av det opprinnelige konseptet.

Vi er i dag en operatør som tilbyr mange tjenester – alt fra kortere dagsaktiviteter og lengre turer, til pakke- og rund-reiser full av uforglemmelige øyeblikk. Vi skreddersyr arrangementer for grupper og bedrifter, og er med vår lange erfaring de som kan gi deg den ultimate opplevelsen av Helgeland. Vi er også medeiere og står bak driften av Mosjøen Via ferrata og Zipline, og er en del av reiselivsutviklingen ved å ta del i større prosjekter som Nord Gondol og Destinasjon Kjemsås.

Vi har et bankende hjerte for Helgeland, og vi ønsker å dele dette med deg. Vi har mer enn 30 års erfaring fra reiselivet og kompetanse som gjør at våre gjester blir sett og ivaretatt hos oss. Med vår lokalkunnskap, et sterkt ønske om å ivareta samt formidle historie og kultur, garanterer vi opplevelser som begeistrer deg. Lar du oss gjøre jobben med å tilrettelegge ditt eller bedriftens opphold, vil du være i trygge hender og spare tid og penger.

Ved å skifte navn til Hi North markerer vi også starten på at selskapet nå lanserer seg internasjonalt. Vi håper du har lyst å oppleve det vakre nord og sammen med oss skape «Hi moments you remember»!

Vi gleder oss!

Merethe Kvandal
Daglig leder

Hi Merethe

Merethe Kvandal

Gründer/Daglig Leder

Merethe Kvandal er utdannet innen reiseliv fra Høgskolen på Lillehammer og har bodd i 11 år på Svalbard. Her jobbet hun både innenfor turoperasjon og destinasjonsselskap med ansvar for booking, salg og markedsføring. Etter at hun flyttet til fastlandet, var hun ansatt 10 år i Widerøe sin internetavdeling i Mosjøen før hun ble grunder av dette selskapet. Hun var prosjektleder for Mosjøen via ferrata og zipline som i rekordfart har blitt et spennende tilskudd til reiselivet på Helgeland og jobber nå med flere spennende utviklingsprosjekter.

Hi Charlotte

Charlotte Elsbak

Salg og Markedssjef

Charlotte Elsbak har internasjonal reiselivserfaring fra Storbritannia (Visit Britain) og Norden (Expedia), i tilleg til å har arbeidet for Scandinavian Airlines (SAS) i Bodø. Etter nesten 10 år i utlandet, Belfast og Stockholm, flyttet hun tilbake til Norge for å nå bringe flere nasjonale og internasjonale turister til vårt vakre land. Charlotte ble ansatt og startet hos oss i Februar 2022, og vil fokusere primært på bedriftsreiser og turoperatører, i tilegg til PR og markedsføring.

Hi Marianne

Marianne Hoff

Reisekonsulent med utekontor

Marianne Hoff er vår faste guide som snart går i gang med sin tredje sommersesong hos oss. Hun fyller stillingen sin med kontorarbeide på vinteren, og har en allsidig bakgrunn fra UDI og servicebransjen. Marianne liker er et ivrig friluftsmenneske som liker seg best ute og blant våre gjester. Hun studerer opplevelsesbasert reiseliv på halv tid, og har en plan om videre studier til kommende høst.

Årets reiselivsambassadør Helgeland 2020
Gullegget i 2019