Gå til hovedinnhold Gå til søk

Om oss

Møte Hi North-teamet!

Vi gir deg Hi moments to remember!

Selskapet ble stiftet i 2015 etter en ide om om å dele vår glede av å være på tur i vårt fantastiske rike, Helgeland.  Utviklingen av firmaet og nye opplevelser har gått veldig raskt og vi føler nå at vi har vokst ut av det opprinnelige konseptet.

Vi er i dag en operatør som tilbyr mange tjenester – alt fra kortere dagsaktiviteter og lengre turer, til pakke- og rund-reiser full av uforglemmelige øyeblikk. Vi skreddersyr arrangementer for grupper og bedrifter, og er med vår lange erfaring de som kan gi deg den ultimate opplevelsen av Helgeland. Vi er også medeiere og står bak driften av Mosjøen Via ferrata og Zipline, og er en del av reiselivsutviklingen ved å ta del i større prosjekter som Nord Gondol og Destinasjon Kjemsås.

Vi har et bankende hjerte for Helgeland, og vi ønsker å dele dette med deg. Vi har mer enn 30 års erfaring fra reiselivet og kompetanse som gjør at våre gjester blir sett og ivaretatt hos oss. Med vår lokalkunnskap, et sterkt ønske om å ivareta samt formidle historie og kultur, garanterer vi opplevelser som begeistrer deg. Lar du oss gjøre jobben med å tilrettelegge ditt eller bedriftens opphold, vil du være i trygge hender og spare tid og penger.

Ved å skifte navn til Hi North markerer vi også starten på at selskapet nå lanserer seg internasjonalt. Vi håper du har lyst å oppleve det vakre nord og sammen med oss skape «Hi moments you remember»!

Vi gleder oss!

Merethe Kvandal
Daglig leder

Hi Merethe

Merethe Kvandal

Gründer/Daglig Leder

Merethe Kvandal er utdannet innen reiseliv fra Høgskolen på Lillehammer og har bodd i 11 år på Svalbard. Her jobbet hun både innenfor turoperasjon og destinasjonsselskap med ansvar for booking, salg og markedsføring. Etter at hun flyttet til fastlandet, var hun ansatt 10 år i Widerøe sin internetavdeling i Mosjøen før hun ble grunder av dette selskapet. Hun var prosjektleder for Mosjøen via ferrata og zipline som i rekordfart har blitt et spennende tilskudd til reiselivet på Helgeland og jobber nå med flere spennende utviklingsprosjekter.

Hi Maylinn

Maylinn Løfsnes Storjord

Reisekonsulent

Maylinn har levd størsteparten av livet så langt på den vakre Helgelandskysten og er naturligvis svært glad i den flotte kystlinjen vår. Barndommen og oppveksten har vært i Brønnøysund og de siste 4 årene har hun bodd i Sandnessjøen hvor hun var regionsleder hos Visit Helgeland. Der var hun blant annet ansvarlig for drift av turistinformasjon, markedsføring og innhold på web, produktpakking, booking og prosjektledelse.

Gaselle Hi North 2021

Årets reiselivsambassadør Helgeland 2020
Gullegget i 2019