Gå til hovedinnholdGå til søk

Hi respect!

Hi North miljøtårn sertifisert

Vi tar bærekraft på alvor og bestemte oss derfor for å få Miljøtårn-sertifiseringen på plass!

 

Miljøfyrtårn, som den første nasjonale ordningen i Europa, ble anerkjent av EU i 2017. Etter langvarig vurdering ble beslutningen om å anerkjenne Miljøfyrtårn iht. artikkel 45 av Regulation (EC) No 1221/2009 vedtatt av Europakommisjonen 6. desember 2017. Dette beviser at at ordningen holder en høy miljøstandard og kvalitet på linje med internasjonale merkeordninger som EMAS og ISO 14001.

Hos oss er ikke bærekraft bare et ord, det er en viktig del av vår visjon: Hi Now, Hi Future! (Hei nå, hei fremtid!) I hver eneste del av vår organisasjon, tenker vi på vår planet og hvordan vi kan påvirke andre i å ta bedre valg:

Hi Now

Når vi gjennomfører aktiviteter og opplevelser, forsikrer vi minimalt fottrykk og miljøpåvirkning. Det betyr at våre guider tar ansvaret for at det ikke etterlates søppel på våre turer, vi legger igjen minst mulig fottavtrykk ved å gå på stier og merkede løyper, vi lærer ungdommene om viktigheten av våre omgivelser og sikrer de sårbare økosystemene vi har.

Sammen med lokalbefolkningen og våre samarbeidspartnere, jobber vi med å identifisere forbedringsmuligheter og utvikling, samtidig som vi støtter ulike lokale initiativ og veldedighet. Våre samarbeidspartnere oppmuntres til å skape egne initiativ for å forbedre lokalsamfunnet og miljøet, og vi ønsker å fremheve deres tiltak for å gjøre det enklere for våre gjester å gjøre bærekraftige valg.

For vår vekst og utvikling, ønsker vi å skape flere arbeidsplasser som er kunnskapsrike og varierte. Vi fokuserer sterkt på ungdommer og tilrettelegger for opplæring, relevant kursing og mestringsfølelse, slik at de hver dag kan levere trygge og gode opplevelser. Vi ønsker å skape interessante arbeidsplasser som bidrar til at ungdommene kommer hjem etter endt utdanning. Ved innkjøp, investerer vi alltid bærekraftige produkter med kvalitet og vi velger reparasjon til fordel for å kjøpe nytt, samt teknologi og tjenester istedenfor fysiske varer når mulig.

Hi Future

Hos oss oppmuntrer vi til innovasjon og leter alltid etter nye systemer og måter å bli enda mer digitalisert, tilgjengelig og trygg for kundene. Sammen med våre aktører forsøker vi å forenkle og forbedre samarbeidet og produktene for å redusere risiko, feil og komplikasjoner. For våre partnere skal det være enkelt å øke kvaliteten, tilgjengeligheten og salget av sine produkter hos oss.

Vi ønsker å gi våre gjester mer kultur, historie og erfaring når de reiser med oss. Bli kjent med lokalsamfunnet, få de gode historiene og ta del i stedets opprinnelse. Vi gir verdi til dine reiser, og vårt mål er å gi deg øyeblikk du husker – for alltid!

Nord-Norge har mye å tilby, og vi ønsker å fremheve dette sammen med lokalbefolkningen og lokale samarbeidspartnere. Vi ønsker å tilby unike og spektakulære opplevelser med fokus på historie og kultur. Vi ser på oss selv som eksperter for regionen og leverer og arbeider med de beste aktørene.

For de med spesielle behov, grupper, insentivreiser, konferanser, møter og arrangementer, skreddersyr vi den ideelle pakken. Vi tar ansvar og er stolt av de produktene vi leverer. Når du reiser med oss føler du deg trygg, komfortabel, spent og klar til å prøve noe nytt og kanskje teste egne grenser.

• Vi gir deg opplevelsene til å bli lengre!
• Vi bruker offentlig transport!
• Vi støtter det lokale næringslivet!
• Vi ivaretar og formidler lokal historie, tradisjoner og kultur!
• Vi vokser sammen med lokalbefolkningen!
• Vi reiser hele året!
• Vi følger fjellvettreglene og legger igjen minst mulig spor!
• Vi skaper uforglemmelige minner!
• Vi gjør det enkelt for deg å bestille, endre og finne din ideelle reise!