Gå til hovedinnhold Gå til søk

Hi meetings to remember!

Er det lenge siden bedriften eller vennegjengen har vært samlet?
Da kan vi hjelpe.

Herlige Helgeland er lett tilgjengelig både fra nord og sør, og byr på felleskap og et mangfold av aktiviteter i nydelige omgivelser! Her er Norge på sitt smaleste og villmarken på sitt vakreste.

Å reise bort og oppleve noe sammen gjør noe med relasjonene i en gruppe. Ofte oppdager man nye sider av hverandre når endorfinene bruser og man har det artig sammen.

Hi kollega!

Vår enkle filosofi;
Vi tror at kollegaer som kjenner hverandre bedre,
jobber bedre sammen.

Hi opplevelser

Bedrifter er ulike og vi hjelper med å finne det riktige aktivitetsnivået, og utfordringene. Det er ofte en liten meter utenfor komfortsonen at de mest spennende møtene foregår. En tur i via ferrataen gir utfordringer og de som tør være med i vår zipline garanteres både magesug og et herlig adrenalinkick. Ønsker dere en mindre fysisk krevende aktivitet anbefaler vi vår “kamp og kunnskap”, en konkurranse som utfordrer både kreativitet, kunnskap, logikk og ikke minst setter lattermuskler i sving.

Hi logistikk

Sammen med våre mange samarbeidspartnere over hele Helgeland sørger vi for at dere reiser trygt, bor godt, spiser nydelig mat og har gode møteromsfasiliteter til den faglige delen. Du forholder deg kun til ett kontaktpunkt; oss. La oss planlegge det neste arrangementet for din bedrift, og vi garanterer at dere blir litt bedre kjent.

Hi skreddersøm

Med høy lokalkunnskap og snart 30 års erfaring fra reiseliv tar vi på oss små og store oppdrag over hele Helgeland, og skreddersyr gjerne en aktivitet for dere. Vi har et bredt utvalg av aktiviteter som får fremmer samarbeide, får fram latter og glede. Flere av våre aktiviteter er “mobile” og kan gjøres der du er.

Hi info

Ønsker du mer informasjon om hva vi kan tilby deg eller din bedrift, er du velkommen til å ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

post@hinorth.no
Du kan også ringe oss:
Telefon 989 01249

Hi tilbakemeldinger!

Helgeland Folkehøgskole - Vinter 2022

«Det var et tipp topp opplegg i går, vinterens høydepunkt for mange, så dette må nesten bli en årlig greie 😊»

Nord Universitet - Vinter 2022

"Vi hadde en fantastisk opplevelse sammen, og fikk testet både kunnskap og samarbeidet! Det var også en fornøyelse å kunne overlate planleggingen til Hi North, både før og under arrangementet. "

Gildevangen konditori - Vinter 2022

"Fantastisk opplegg for vår lille bedrift 🤩 Stålkontroll fra start til mål 👌 koselige og trygge guider . Vi planlegger tur neste år også 🤗💪 Vi gikk for scootertur denne gang , men de har jo mye annet spennende å være med på 🤗Stå på 👏"

Norsk e-Fuel - Vinter 2022

"HiNorth! organiserte det perfekte team-event for oss og vårt internasjonelle team som fikk oppleve spektakulær natur og kultur. villmarksaften hadde virkelig alt: Deilig reinsdyrsgryte, åpne flammer, kake og kaffe, og et tradisjonelt sametelt. I tillegg fikk vi gode historier fra den lokale guiden og en trugetur i det snødekte landskapet. HiNorth! overgikk alle våre forventninger!"

Alcoa - Vår 2022

"Gjestene var» himmelfalne» over denne dagen ❤. Alt fra fin busstur, til koselig tur i Rakelfjæra, flott båttur (med solgløtt), nydelig mat OG veldig hyggelig stemning på Skolo samt en fantastisk blomsterbutikk. De koset seg hele dagen med å se, nyte og oppleve den gode stemningen hos dere alle. Så lenge gjestene blir møtt med et så hyggelig vertsskap så føles det ikke som ventetid heller og på Skolo kommer jo maten fortløpende. En ekstra pizza etter eget ønske ble vistnok særdeles godt mottatt, dere kjenner nok til dette😊 På Bussturen hjem var de overveldet og proppfull av inntrykk!"

Grong Sparebank - Vår 2022

"Vi hadde en kjempefin opplevelse med zipline i går! Været var til og med på vår side 😊 Et par stykker var skikkelig skeptisk i starten og mente de ikke ville bli med – men etter kort tid var de bestemt på å prøve, og sa videre vi er førstemann 😊 Det var skikkelig artig. Flinke folk som instruerte oss. En fin opplevelse som vi anbefaler videre."

Hi there! Hva har du lyst å oppleve?

Tilbakestill filter

Hi respect!

Denne aktiviteten/pakken er markert med vårt bærekraftssymbol da vi tar bevisste valg for å redusere utslipp og minimere påvirkning på miljø og natur. Vi jobber aktivt med alle dimensjonene av bærekraft, les mer om dette her.

Hi North Nordlys

Nordlysjakt

Hel dag

Hi respect!

Denne aktiviteten/pakken er markert med vårt bærekraftssymbol da vi tar bevisste valg for å redusere utslipp og minimere påvirkning på miljø og natur. Vi jobber aktivt med alle dimensjonene av bærekraft, les mer om dette her.

Via ferrata og zipline

Via ferrata OG zipline? Yes please!

Hi respect!

Denne aktiviteten/pakken er markert med vårt bærekraftssymbol da vi tar bevisste valg for å redusere utslipp og minimere påvirkning på miljø og natur. Vi jobber aktivt med alle dimensjonene av bærekraft, les mer om dette her.

Okstindbreen

Opplev en av Norges eldste isbreer med oss!