Gå til hovedinnhold Gå til søk

Hi meetings to remember!

Er det lenge siden bedriften eller vennegjengen har vært samlet?
Da kan vi hjelpe.

Herlige Helgeland er lett tilgjengelig både fra nord og sør, og byr på felleskap og et mangfold av aktiviteter i nydelige omgivelser! Her er Norge på sitt smaleste og villmarken på sitt vakreste.

Å reise bort og oppleve noe sammen gjør noe med relasjonene i en gruppe. Ofte oppdager man nye sider av hverandre når endorfinene bruser og man har det artig sammen.

Hi North Snøscooter

Ta med deg teamet på årets vintereventyr!

Bruk oss for å spare deg for tid å penger. Som profesjonell aktør tilbyr vi gode og trygge opplevelser.

Hi kollega!

Vår enkle filosofi;
Vi tror at kollegaer som kjenner hverandre bedre,
jobber bedre sammen.

Hi opplevelser

Bedrifter er ulike og vi hjelper med å finne det riktige aktivitetsnivået, og utfordringene. Det er ofte en liten meter utenfor komfortsonen at de mest spennende møtene foregår. En tur i via ferrataen gir utfordringer og de som tør være med i vår zipline garanteres både magesug og et herlig adrenalinkick. Ønsker dere en mindre fysisk krevende aktivitet anbefaler vi vår “kamp og kunnskap”, en konkurranse som utfordrer både kreativitet, kunnskap, logikk og ikke minst setter lattermuskler i sving.

Hi logistikk

Sammen med våre mange samarbeidspartnere over hele Helgeland sørger vi for at dere reiser trygt, bor godt, spiser nydelig mat og har gode møteromsfasiliteter til den faglige delen. Du forholder deg kun til ett kontaktpunkt; oss. La oss planlegge det neste arrangementet for din bedrift, og vi garanterer at dere blir litt bedre kjent.

Hi skreddersøm

Med høy lokalkunnskap og snart 30 års erfaring fra reiseliv tar vi på oss små og store oppdrag over hele Helgeland, og skreddersyr gjerne en aktivitet for dere. Vi har et bredt utvalg av aktiviteter som får fremmer samarbeide, får fram latter og glede. Flere av våre aktiviteter er “mobile” og kan gjøres der du er.

Hi info

Ønsker du mer informasjon om hva vi kan tilby deg eller din bedrift, er du velkommen til å ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

post@hinorth.no
Du kan også ringe oss:
Telefon 989 01249

Hi tilbakemeldinger!

Hi there! Hva har du lyst å oppleve?

Tilbakestill filter

Hi respect!

Denne aktiviteten/pakken er markert med vårt bærekraftssymbol da vi tar bevisste valg for å redusere utslipp og minimere påvirkning på miljø og natur. Vi jobber aktivt med alle dimensjonene av bærekraft, les mer om dette her.

Hi North Nordlys

Nordlysjakt

Halv dag

Hi respect!

Denne aktiviteten/pakken er markert med vårt bærekraftssymbol da vi tar bevisste valg for å redusere utslipp og minimere påvirkning på miljø og natur. Vi jobber aktivt med alle dimensjonene av bærekraft, les mer om dette her.

Hi North Crossing the arctic circle

Crossing the arctic circle

Lengre turer og ekspedisjoner