Gå til hovedinnhold Gå til søk

Hi meetings to remember!

Er det lenge siden bedriften eller vennegjengen har vært samlet?
Da kan vi hjelpe.

Herlige Helgeland er lett tilgjengelig både fra nord og sør, og byr på felleskap og et mangfold av aktiviteter i nydelige omgivelser! Her er Norge på sitt smaleste og villmarken på sitt vakreste.

Å reise bort og oppleve noe sammen gjør noe med relasjonene i en gruppe. Ofte oppdager man nye sider av hverandre når endorfinene bruser og man har det artig sammen.

Ta med deg teamet på årets sommereventyr!

Bygg den gode bedriftskulturen og styrk samholdet blant de ansatte. På Helgeland finner dere spektakulær natur, adrenalinsfylte opplevelser og helt unik overnatting for deres firmareise. Med Hi North i ryggen, kan dere lene dere tilbake og stole på vår lokalkunnskap for å få gode priser og det beste opplegget til våren, sommeren eller høsten.

Broadstone / Visit Helgeland.

Sommeravslutning i Mosjøen?

Bygg bedriftskulturen med morsomme opplevelser i Mosjøen Zipline og Via Ferrata. Bo på fantastiske Fru Haugans Hotell og nyt en deilig 3-retters middag med vinpakke i Restaurant Ellen. Skap minner med teamet i vår!

 

Helgepakke fra 3990,- per person!

Send oss en forespørsel for mer informasjon eller et skreddersydd arrangement.

Hi North Snøscooter

Utforsk Helgeland på vinteren med fantastiske aktiviteter!

Bruk oss for å spare deg for tid og penger. Vi kombinerer unike opplevelser med fantastisk mat og opphold.

Vinterpakke med Hi North & Fru Haugans Hotell!

Ta med kollegaer eller vennegjengen og få en fantastisk vinteropplevelse på vakre Helgeland!

I samarbeid med Fru Haugans Hotel tilbyr vi en fantastisk opplevelsespakke for grupper i årets vintersesong. Her får dere oppleve den unike nordnorske naturen, en nydelig 3-retters middag med vinpakke og overnatting ved historiske Fru Haugans hotell.

En kick-off på nyåret, eller kanskje en engasjerende ledersamling? Vi koordinerer gjerne transport og møterom for turen.

 

Pakkepris per person fra 3 990 NOK!

Send en mail til oss for mer informasjon eller booking!

Hi kollega!

Vår enkle filosofi;
Vi tror at kollegaer som kjenner hverandre bedre,
jobber bedre sammen.

Hi opplevelser

Bedrifter er ulike og vi hjelper med å finne det riktige aktivitetsnivået, og utfordringene. Det er ofte en liten meter utenfor komfortsonen at de mest spennende møtene foregår. En tur i Mosjøen Via Ferrata gir utfordringer og de som tør være med i vår zipline garanteres både magesug og et herlig adrenalinkick. Ønsker dere en mindre fysisk krevende aktivitet anbefaler vi vår “kamp og kunnskap”, en konkurranse som utfordrer både kreativitet, kunnskap, logikk og ikke minst setter lattermuskler i sving.

Hi logistikk

Sammen med våre mange samarbeidspartnere over hele Helgeland sørger vi for at dere reiser trygt, bor godt, spiser nydelig mat og har gode møteromsfasiliteter til den faglige delen. Du forholder deg kun til ett kontaktpunkt; oss. La oss planlegge det neste arrangementet for din bedrift, og vi garanterer at dere blir litt bedre kjent.

Hi skreddersøm

Med høy lokalkunnskap og erfaring fra reiseliv tar vi på oss små og store oppdrag over hele Helgeland, og skreddersyr gjerne en aktivitet for dere. Vi har et bredt utvalg av aktiviteter som fremmer samarbeid, får fram latter og glede. Flere av våre aktiviteter er “mobile” og kan gjøres der du er.

Hi info

Ønsker du mer informasjon om hva vi kan tilby deg eller din bedrift, er du velkommen til å ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

post@hinorth.no
Du kan også ringe oss:
Telefon 989 01249

Hi tilbakemeldinger!

Hi there! Hva har du lyst å oppleve?

Tilbakestill filter

Hi respect!

Denne aktiviteten/pakken er markert med vårt bærekraftssymbol da vi tar bevisste valg for å redusere utslipp og minimere påvirkning på miljø og natur. Vi jobber aktivt med alle dimensjonene av bærekraft, les mer om dette her.

Hi North Crossing the arctic circle

Crossing the arctic circle

Lengre turer og ekspedisjoner