Gå til hovedinnholdGå til søk

Hi Golfreiser!

Skap minner på golftur!

Hi Algarve, Portugal

En uforglemmelig pakketur til golfparadiset på Algarvekysten! Denne destinasjonen byr på tre 18-hullsbaner med høy standard og et lukrativt opphold på Morgado Golf & Country Club.

Inkludert i pakken
– 7 netters opphold på Morgado Golf & Country Club
– Frokost og middag inkludert
– 5 runder golf*
– Golf shuttle og transfers til og fra flyplass inkludert
– 15% rabatt i klubbens proshop
* gratis andre runde inneværende dag

Pris per person: €949
Add-on for singelrom: €405

Moderne 4-stjernes golfresort
Morgado Golf & Country Club byr på alt du trenger for golfferien. En fantastisk golfbane rett utenfor døren, et herlig basseng- og barområde, matservering og flere områder for avslapping.

Golfparadis
Turen inkluderer green-fee på Morgado Golf & Country Club, Alamos Golf Couse og Salgados Golf Course. Her får du god variasjon i golfbanene som lar deg utforske den utrolige kvaliteten på banene i Portugal.

Les mer om banene her.

Vilkår og betingelser for pakke.

Send en forespørsel eller e-post for informasjon og booking.

Marbella 2024

Book din neste golftur gjennom oss! En uforglemmelig tur til Marbella med ubegrenset golf på de tre 18-hullsbanene i området. Turen er fra 10. til 17. februar. Pakken inkluderer 7 netter ved Sol Marbella Estepona Park, frokost og middag ved hotellet og transfer fra flyplassen til hotellet.

Pris per person: 9 300 NOK
Tillegg for singelrom: 2 100 NOK
Priser kan måtte justeres i forhold til eurokurs.

Prisen inkluderer overnatting, måltider, transport fra flyplass og ubegrenset golf. Det vil bli turneringer og konkurranser for de som er med i vår gruppe.

4-stjerners golfluksus
7 netter ved Sol Marbella Estepona Atalaya Park vil gi dere alt dere trenger for oppholdet. Her har dere basseng, treningsrom, restaurant, WiFi og 100 meter ned til stranden. Frokost og middag hver dag er inkludert i prisen!

Golfbaner i verdensklasse!
Villa Padierna Golf Club byr på 54 hull, driving range og et eget treningsområde. Banene er preget av høy kvalitet og vil passe for alle ferdighetsnivå. Her har dere ubegrenset tilgang til range og treningsområde med baller inkludert i prisen. Banene har også servering mellom rundene og på banen!

Vilkår og betingelser

Les mer om banene her!

Send mail til golf@hinorth.no for bestilling!

Vi skreddersyr turer tilpasset dere!

Vi skreddersyr gjerne en tur for din vennegjeng eller golfklubb. Ta kontakt med oss på golf@hinorth for informasjon om destinasjoner og priser.

Golfsimulator

Hi Golfsimulator

Book din neste time på vår Trackman Golfsimulator. Vi har det beste utstyret for at du skal få en fin golfopplevelse – også på vinteren!

Ta kontakt på golf@hinorth.no for leie av utstyr eller arrangement i vår simulator.

Spill golf på Helgeland i flotte omgivelser!

Gulljorda golfbane er en 9-hullsbane med krevende terreng. Her kan du nyte en runde, like utenfor Mosjøen, under ditt opphold på Helgeland!