Gå til hovedinnholdGå til søk

Er du klar for god gammeldags julestemning?

Når historiske Sjøgata pyntes til jul og bodene fyller julemarkedet på torget får du opplevelsen av god gammeldags jul! Med mange arrangementer, konserter og julepyntede gater ønsker vi deg hjertelig velkommen til en stemningsfull førjulstid i Julebyen Mosjøen. Vi har laget pakken for dere!

Program for julepakken

Bli med oss på villmarksaften

Torsdag

Ankomst og innsjekk på hotellet

I kveld skal vi på villmarksaften hvor det blir servert et godt måltid og gode historier rundt bålet i lavvoen.

Vi går på truger det korte stykket inn i skogen. Ute har mørket senket seg og kanskje er vi så heldige at nordlyset eller månen viser oss vei tilbake til transporten vår til Mosjøen.

Julemarked og julemiddag

FreDAG

Julegrøten serveres kl. 07.45 i historiske Sjøgata. Det dekkes opp til langbord og flere tusen kommer for å spise frokost. Faklene tennes i Helgelandstrappa, det blir nissebesøk, musikk og korsagn.

Garantert julestemning! På Torget åpner julebodene og det er ulike arrangementer både fredag og lørdag. Butikkene er fulle av gode juletilbud og det går årlig av stabelen en koselig julekonsert på Mosjøen Kulturhus.

På kvelden får du servert en god julemiddag på hotellet.

LØRDAG

Nyt en god og lang frokost på hotellet der du bor før du sjekker ut av rommet. Vi anbefaler at dere på nytt tar en tur ut i julegatene og de mange arrangementer.

Ekstra natt? Før avreise siste dag kan vi friste med andre aktiviteter som for eksempel nordlysjakt, trugetur, hundekjøring eller grilling og historiefortelling på Marsøra.

Vi tilrettelegger gjerne oppholdet som en julebordweekend for venner, par eller bedrift.​