Gå til hovedinnholdGå til søk

Mosjøen Zipline åpnet til Bysprinten 30. April

Den 30. april åpnet Mosjøen Zipline direkte etter den populære bysprinten, som hvert år samler tusenvis av skientusiaster og utøvere til Mosjøen. I år åpnes ziplinen med knallgode priser, for å øke aktivitetstilbudet for de tilreisende.  

Mosjøen Zipline åpnes til Bysprinten

Den 30. april åpnes Mosjøen Zipline direkte etter den populære bysprinten, som hvert år samler tusenvis av skientusiaster og utøvere til Mosjøen. I år åpnes ziplinen med knallgode priser, for å øke aktivitetstilbudet for de tilreisende.

 

I sommersesongen 2021 var det i overkant 6000 personer som tok den 700 meter lange zipline fra Øyfjellet i Mosjøen og ned til Fru Haugans Hotell. Det ble derfor en av de mest populære attraksjonene i regionen den sommeren. For å komme deg de 70 meterne opp fjellet hvor ziplinen starter, går du 330 av de rundt 3000 trinnene av Helgelandstrappa – en fin oppvarming før avgang! Der vil du bli møtt av en erfaren guide som sjekker at selen sitter riktig  før du kobles på  wiren og slippes fri. La adrenalinet pumpe mens du suser over elva Vefsna med nydelig utsikt over den historiske «Sjøgato» og Mosjøen sentrum.

 

– Denne opplevelsen passer utmerket for alle helt ned til 10 år Det kan virke litt utfordrende for mange, men du henger trygt i wiren og man kjenner adrenalinet i kroppen når du blir tatt vel imot av en av våre guider nede ved hotellet sier gründer og daglig leder Merethe Kvandal.

 

Hi North ser frem imot en ny sesong med spennende aktiviteter, nye pakker og en helt ny rundreise som vil lanseres i mai. Det vil også forventes en større grad av internasjonale turister, og vi ser frem imot å ta godt imot dem!

 

Bestilling av zipline og andre aktiviteter kan gjøres på www.hinorth.no. Ta gjerne kontakt hvis dere ønsker mer informasjon.

 

Med vennlig hilsen,

Charlotte Elsbak

Salg og Markedssjef                                                                                             Charlotte@hinorth.no

www.hinorth.no